Skip to Content

Kedves búvárok!

Búvárbázisunk rugalmas nyitvatartással várja kedves vendégeit a hét minden napján. Használatához előzetes bejelentkezés szükséges (24 órával a merülés előtt).

FIGYELEM: Kérem, hogy a búvárbázishoz a búvárok már a megvásárólt belépővel érkezzenek, amelyt soron kívűl a pénztárnál válthatnak ki!

Bejelentkezni:

Palatinus-Tófürdő elérhetősége: 30/396-7905. 

Szolgáltatói árlista

FIGYELEM: Kérem, hogy a búvárbázishoz a búvárok már a megvásárólt belépővel érkezzenek, amelyt soron kívűl a pénztárnál válthatnak ki!

Napi belépő Bruttó ár
 Búvár részére 2.000 Ft 
 Kísérő részére  400 Ft

 

Az ár tartalmazza:

- A gépkocsi parkolási díjat a bázis területén.

- A teljes infrastruktúra használatát a strand létesítményein: férfi-női WC, forró vizes zuhanyzó, melyek búvárruhában is igénybe vehetők.

 

Merülési napló vezetése

 

 

Elkészül egy on-line merülés nyilvántartó, amelyet minden regisztrált felhasználó igénybe vehet. Itt minden regisztrált felhasználónak  lehetősége lesz nyilvántartani a palán végrehajtott merüléseit. Minden olyan merülés, amely rögzítésre került az on-line merülés nyilvántartóba, naplózható, de csak a regisztráló számára (más nem látja  a merüléseid). Regisztráljatok és használjátok! A regisztráció után  a bal oldalon megjelenik "Merülési napló" menü, ahol új merülést tudsz felvinni, illetve naplózhatod a merüléseid.

Elkészült az új búvárbázis

 
Nagy erőkkel haladt a munka, hogy a nyitásra elkészüljön a Pala új búvárbázisa, ahol sok újdonság várja a látogatókat. Elkészült egy 50 nm-es úszó stégrendszer, ahol a búvárok tudják gyakorolni a vízbemeneteli módszereket. Kialakításra kerültek a kötélpályák, valamint újra látogatható a búvármúzeum is. Megépítésre került 5 db víz alatti trepni, amelyből 4 mélyvizes (6-8 m), egy kisvizes (3 m), mindegyik alapterülete  12 m2.   A trepniket kötélpályák kötik össze. Újdonság, hogy a búvár vendégek ingyen parkolhatnak, valamint használhatják a strand létesítményeit.